Main Content

Chystá sa výmena Slafkovský - Zegras?

štvrtok, 22. február 2024 10:36 | Autor: Róbert Kalnický

Juraj Slafkovský
Juraj Slafkovský | zdroj: TASR

Chystá vedenie Montrealu Canadiens prekvapivý krok? Zámorský novinár Pierre LeBrun informuje o tom, že Habs majú veľký záujem o zisk útočníka Trevora Zegrasa.

Americký forward je na odchode z Anaheimu Ducks. Nie je tajomstvom, že je veľkým kamarátom s Coleom Caufieldom, takže by sa do Montrealu rád presunul. Okolo Zegrasa putuje viaceré špekulácie, ktoré rozdeľujú hokejovú verejnosť na dve polovice. Jednou z nich je aj tá o trejde za Juraja Slafkovského.

Mladému Slovákovi síce dnes skončila osemzápasová šnúra so ziskom kanadského bodu, avšak odchod z organizácie nie je na programe dňa. Draftová jednotka z roku 2022 začala hrať svoj najlepší hokej v kariére a s jeho výkonmi je v Montreale aktuálne obrovská spokojnosť.

V prípade príchodu Zegrasa to však také jednoduché nebude. Anaheim bude vyžadovať za amerického forwarda veľmi vysokú protihodnotu. Káder Habs však už je takmer doslova rozpredaný, takže sa dá očakávať, že generálny manažér Kent Hughes bude v prípadnej výmene musieť obetovať viacero volieb v draftoch.