Main Content

Elitná zostava 25. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk

utorok, 3. apríl 2012 10:18 | Autor: Martin Kollár

Elitná zostava 25. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk
Elitná zostava 25. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto Adrian Danaj

Cez víkend pokračovala slovenská hokejbalová extraliga mužov predposledným kolom základnej časti. Prinášame vám elitnú zostavu víkendových stretnutí.

Brankár

Petrík – brankárska jednotka majstra sa po vynechaní posledných zápasov vrátil späť do bránky a na Považí za seba nepustil ani jednu loptičku. Stále tak potvrdzuje, prečo sa pravidelne nachádza aj v reprezentačnej bránke.

Obrancovia

Šlachtič
– mladý obranca východniarov sa ani v tomto kole nevyhol faulom a slovným potýčkam, ako je u neho zvykom, no v nervóznom duely pomohol svojmu mužstvu dvoma gólmi, čo je na obrancu úctyhodná bilancia.

Minárik
– Obranca LG Bratislava patrí stále medzi najskúsenejších a najlepších bekov extraligy. Svoje majstrovstvo tentoraz nepotvrdil bodovo, no v Martine patril medzi základné kamene úspechu. V sobotu na neho nevyzreli ani mladí Martinčania.

Útočníci

Wagner – Ďalšie meno zo zápasu Martin – LG Bratislava, tentoraz martinský krídelnik, ktorý patrí k ťahúňom martinských „vitamínov“ počas celej sezóny a inak tomu nebolo ani v sobotu proti LG. Opäť využil svoje prednosti a skvelými dvoma gólovými nahrávkami sa posunul po prvej päťky kanadského bodovania.

Ligas
– útočník Ružinovu sa prebudil v správny čas a v ťažkom a dôležitom zápase pomohol dvoma gólmi v „mini-derby“ s Jokeritom. Reebok sa aj vďaka jeho gólom stále delí o prvé miesto s majstrom z Nitry. Po zranení sa tak Ligas dostáva pred play-off do slušnej formy.

Gavač
– Hoci sa Pruskému v tejto sezóne obzvlášť nedarí, minulý víkend odohralo kvalitný hokejbal, ktoré ho zdobilo po minulé sezóny. Prispel k tomu aj „novic“ v drese domáceho ŠK 98, ktorý si zaknihoval 2 góly. Hoci nemali príchuť bodov, proti Kežmarčanom to nemal vôbec ľahké, nebyť domácej nedisciplinovanosti možno by sa dočkal hetriku. Určite si však zaslúži nomináciu do zostavy 25.kola.