Main Content

Elitná zostava 24. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk

utorok, 27. marec 2012 12:21 | Autor: Martin Kollár

Elitná zostava 24. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk
Elitná zostava 24. kola hokejbalovej extraligy podľa Sport7.sk | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto Adrian Danaj

Prinášame vám prvý diel novej rubriky, v ktorej vám každý týždeň prinesieme elitnú zostavu najvyššej slovenskej hokejbalovej súťaže.

Brankár

Palko – nová posila pred play-off podržala svoj tím a pustila za svoj chrbát len jednu loptičku, ktorú poriadne ani nevidel. Jeho tím tak udržal v hre o lídersku pozíciu v tabuľke.

Obrancovia

Pöthe – obranca posledného Profisu podal solídny výkon a aj vďaka jemu dostali domáci „len“ 6 gólov. Svoju vizitku si vylepšil o gól, ktorý strelil takmer od červenej čiary do vinkla.

Pardel – Obranca Reeboku zvládol ťažký zápas na Považí, a vďaka jeho „víťaznému gólu“ si hostia pripísali do tabuľky dôležité 3 body. Navyše si pripísal aj dobré obranné zákroky, ktorými zabránil strelám na Palka.

Útočníci

Lihan – Jeden z najskúsenejších Vrútočanov zavelil k obratu v Žiari a aj vďaka jeho dvom presným zásahom sa „komeťáci“ radovali zo zisku 3 bodov.

Thron – viacnásobný reprezentant potvrdil svoje skúsenosti a bol to práve on, kto načal brankára Žiliny a posledným gólom zápasu ho aj dokončil.

Hrivnák – takisto reprezentant pôsobiaci v Nitre patril medzi ústredné postavy duelu. Na svoje konto si taktiež pripísal 2 góly a pridal aj jednu asistenciu. Aj vďaka jemu si majster napravil chuť a udržal sa na 1.mieste.

Súhrn kola nájdete tu.