Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (21.10.): Posila Slovana? Koniec v Poprade i veľký deň Bedarda

sobota, 21. október 2023 12:25 | Autor: Róbert Kalnický

Connor Bedard
Connor Bedard | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Dvorský s potrebným reštartom

Dalibor Dvorský sa dočkal prvého presného zápasu v aktuálnom ročníku. V prvom stretnutí v OHL však nezabránil prehre Sudbury Wolves, keď v domácom prostredí padli proti Flint Firebirds pomerom 3:4. Pre Dvorského to bol debut v zámorskej juniorskej súťaži a dokázal ukázať svoje kvality.

Nová posila Slovana?

HC Slovan Bratislava by mal v pondelok predstaviť novú posilu. Informuje o tom slovenský novinár Michal Runák na sociálnej sieti Twitter. Nová možná akvizícia Belasých má ešte ponuku zo zahraničia, o ktorej sa rozhoduje, no podľa Runákových slov je vysoko pravdepodobné, že sa ukáže v slovenskom hlavnom meste.

Poprad uvoľnil Beaudoina

Americký útočník Brent Beaudoin končí v HK Poprad. Informáciu potvrdil už aj portál eliteprospects.com. 27-ročný forward v doterajšom priebehu sezóny našej najvyššej súťaže naskočil do siedmich zápasov, v ktorých si pripísal len jeden bod za asistenciu. Informácie o ďalšom pôsobisku zatiaľ známe nie sú.

Werenski sa vracia

Výborná správa pre Columbus Blue Jackets. Modrokabátnici môžu v najbližších dňoch počítať už aj s obrancom Zachom Werenskim. Zranenie hviezdy CBJ sa neukázalo ako vážne, takže zadák, ktorý patrí k najväčším persónam v tíme by sa mohol vrátiť. Naopak, Blue Jackets na waiver listinu uvoľnili Liama Foudyho.

Bedarda čaká domáci debut

Chicago Blackhawks sa chystá na prvý zápas v domácom prostredí v sezóne 2023/2024. Pre Connor Bedarda a spol. to bude naozajstný krst ohňom. Celok z veterného mesta totiž v domácom prostredí privíta úradujúcich šampiónov z Vegas Golden Knights.