Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (11.10.): Hazard odmietol ponuky, Zidaneov ďalší klub, Courtois či Besiktas

streda, 11. október 2023 09:26 | Autor: Jakub Vaverka

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Alvaro Morata zrejme predĺži kontrakt

Španielsky útočník Alvaro Morata má platný kontrakt s Atléticom Madrid do roku 2026, ale taliansky novinár Fabrizio Romano uvádza, že skúsený zakončovateľ by mohol svoju dohodu s Rojiblancos predĺžiť ešte o ďalší rok. Spokojnosť panuje na oboch stranách.

Thibaut Courtois sa dáva dokopy

Belgický brankár Thibaut Courtois si v úvode ročníka roztrhol väzy v ľavom kolene a Realu Madrid bude ešte dlhší čas chýbať. „Moja rekonvalescencia ide dobre, napredujem, už sa mi darí chodiť bez barlí," uviedol skúsený gólman ohľadom svojho zdravotného stavu. 

Zinedine Zidane o svojej práci

Zinedine Zidane je v tejto chvíli bez klubu, ale nie je jasné, kedy sa ex-tréner Realu Madrid vráti k trénovaniu. „Zatiaľ nie, užívam si čas so svojou rodinou. Uvidíme, čo sa stane v budúcnosti, špekulácie tu budú prítomné vždy."

Eden Hazard mal ponuky

Eden Hazard sa rozhodol vo veku 32 rokov ukončiť profesionálnu kariéru. Po letnom konci v Reale Madrid mal  na stole ponuky z americkej Major League Soccer aj zo Saudskej Arábie, ale nebol presvedčený o tom, že toto je cesta, ktorou sa chce uberať. 

Burak Yılmaz má trénerský post

Burak Yılmaz, ktorý nie tak dávno dával góly vo francúzskej Ligue 1 v drese LOSC Lille, má trénerskú prácu. Niekdajší výborný turecký strelec sa stal lodivodom BJK Bestikas, čo bude pre neho obrovskou výzvou, pretože tento gigant potrebuje prebudenie.