Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (10.10.): Inacio a United, Chelsea vs Bayern, chorý Perez + zranenie Disasiho

utorok, 10. október 2023 13:00 | Autor: Jakub Vaverka

Florentino Perez, Real Madrid
Florentino Perez, Real Madrid | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Manchester United loví v Portugalsku

Manchester United podľa novinára Fabrizia Romana pozorne sleduje situáciu okolo talentovaného Goncala Inacia, ktorý je momentálne hráčom Sportingu Lisabon. Red Devils chcú posilu do obrany, v hľadáčiku majú aj mená ako Antonio Silva, Jean-Clair Todibo či Tapsoba.

Viniciusova zmluva musí počkať

Oficiálne oznámenie novej zmluvy Viniciusa Juniora v Reale Madrid musí pár dní počkať. Dôvodom je fakt, že prezident Bieleho Baletu Florentino Perez ochorel na koronavírus a klub chce počkať, kým sa dá do poriadku. Kontrakt je dohodnutý a čaká sa iba na dotiahnutie formalít. 

Bayern a Chelsea FC v súboji o tínedžera

Bayern Mníchov a Chelsea FC monitorujú talentovaného 17-ročného mladíka menom Luis Guilherme, ktorého boli naživo sledovať počas zápasu Palmeiras vs Boca Juniors. Tohto hráča monitoruje viacero európskych veľkoklubov, konečné slovo bude ale na Luisovi a jeho zástupcoch.

Zranenie Disasiho nie je vážne

Francúzsky obranca Axel Disasi bol nominovaný do reprezentácie, ale Les Bleus bek Chelsea nepomôže kvôli čerstvému zraneniu. Podľa dostupných reportov by nemalo ísť o nič vážne a Disasi by sa mohol o pár dní vrátiť do tréningového procesu CFC.

Tottenham oznámil nového technického riaditeľa

Tottenham Hotspur oznámil, že od prvého novembra 2023 bude novým technickým riaditeľom tohto londýnskeho klubu Johan Lange. Lange doteraz pracoval v konkurenčnej Aston Ville, pričom v Birminghame v júne tohto roka skončil.