Main Content

HOKEJOVÉ NEWS (5.10.): Pavol Regenda, Šimon Nemec a skvelý Alex Čiernik

štvrtok, 5. október 2023 15:21 | Autor: Róbert Kalnický

Pavol Regenda
Pavol Regenda | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku HOKEJOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete hokeja.

Pavol Regenda končí v prvom tíme

Pavol Regenda bol preradený do San Diega Gulls. Bronzový medailista z olympiády v Pekingu nedokázal presvedčiť trénera o svojich kvalitách a ročník odštartuje na farme. Napriek tomu však zanechal v kempe dobrý dojem, avšak na ďalšie zápasy v profilige si bude musieť počkať.

Honzek je zranený

Samuel Honzek sa zranil v zápase proti Edmontonu Oilers. Mladý Slovák z prípravného stretnutia odstúpil ešte počas prvej tretiny. Tréner Ryan Huska však hovoril, že jeho absencia by nemala byť dlhá. Honzek podáva v príprave Plameňov dobré výkony a je príjemným prekvapením.

Návrat do Európy

Fínsky hokejový obranca Olli Juolevi opúšťa zámorie. Draftová päťka z roku 2016 nedokázala presvedčiť o svojich kvalitách a v profilige sa neusadil. V novom ročníku bude pôsobiť vo švédskej Timre, s ktorou sa dohodol na spolupráci do konca aktuálneho ročníka

Blíži sa Nemcov presun do AHL?

Slovenský hokejový obranca Šimon Nemec nenastúpil do zápasu New Jersey Devils. Diabli do jedného z posledných prípravných stretnutí vstúpili v takmer kompletnom zložení, avšak rodák z Liptovského Mikuláš ostal len na tribúne. Je to náznak blízkeho presunu do AHL?

Dvojgólový Čiernik

Mladý slovenský hokejový útočník Alex Čiernik patrí vo výborných výkonoch. Vo včerajšom stretnutí proti Ostersundu strelil dva góly, čím vyrovnal svoj najlepší zápas z uplynulého ročníka. Po piatich odohratých zápasoch má na konte 3 presné zásahy.