Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (25.9.): Iná Chelsea, strelec Lukaku, PSG a kto môže za prehru Realu?

pondelok, 25. september 2023 08:45 | Autor: Jakub Vaverka

Romelu Lukaku
Romelu Lukaku | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Enrique je rád, že Barcola je v PSG

Tréner Paríža Saint-Germain Luis Enrique je rád, že PSG v lete kúpilo talentovaného Bradleyho Barcolu z Lyonu. „Je to TOP hráč, páčia sa mi jeho schopnosti. Je skvelé koučovať futbalistu, ako je on," uviedol Španiel. Barcola bol v lete v hľadáčiku viacerých klubov Premier League.

Ancelotti berie prehru v derby na seba

Real Madrid má na konte prvú porážku sezóny, Biely Balet prehral v ligovom derby s Atléticom 1:3. Tréner Carlo Ancelotti tento výsledok okomentoval jasne a stručne. „Zodpovednosť beriem na seba. Táto prehra je len a len moja vina." 

Romelu Lukaku má formu

Kritizovaný belgický útočník Romelu Lukaku potvrdzuje, že keď cíti dôveru, spláca ju výkonmi. Lukaku zatiaľ nastúpil na hosťovaní v AS Rím na tri zápasy v základnej zostave, pričom počas všetkých duelov sa mu podarilo skórovať. 

Heung-Min Son vedie Tottenham príkladne

Tottenham Hotspur včera remizoval v derby na ihrisku Arsenalu 2:2. Výborný výkon predviedol Heung-Min Son, kapitán Spurs, ktorý skóroval dvakrát. „Je to skvelý hráč a fantastický líder," povedal tréner Tottenhamu Ange Postecoglou. „Pracuje veľmi tvrdo a je úžasné, že vždy je u neho na prvom mieste tím."

Pochettino po prehre ťažko hľadal slová

Chelsea včera prehrala s Aston Villou 0:1 a po 6 kolách Premier League má na konte 5 bodov s jediným víťazstvom. „Samozrejme, že majitelia sú nespokojní, ale veria nášmu projektu. Aj my sme nespokojní. Musíme budovať sebaistotu v rámci tímu. Ako Chelsea by sme mali vyhrávať každý zápas? Toto ale nie je Chelsea, ktorá vyhrala Ligu majstrov," povedal kouč Mauricio Pochettino.