Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (23.9.): Sancho vs tréner, Jackson, Odegaard či Xavi, Felix a Cancelo

sobota, 23. september 2023 08:30 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Sancho sa do tímu nevrátil

Jadon Sancho naďalej nie je súčasťou prvého tímu Manchestru United. „Nebude v prvom tíme ani na zápas v Burnley. Je to na ňom, zvyšok mužstva sa pripravuje ako zvyčajne." Návrat Sanca do tímu Diablov je v tejto chvíli otázny. 

Nicolas Jackson bude fantastický

Tréner Chelsea Mauricio Pochettino nepochybuje o kvalitách útočníka Nicolasa Jacksona. „Bude to fantastický hráč. Hovoril som s ním o tom, že dostával žlté karty za diskusie s rozhodcami. Pochopil to. Bude skvelý, potrebuje byť pokojný."

Xavi o Felixovi a Cancelovi

Tréner Xavi sa vyjadril o hosťovaniach Joaa Felixa a Joaa Cancela v FC Barcelona. „Bavíme sa o niečom, čo skončí o niekoľko mesiacov. Máme dostatok času, aby sme definovali čo chceme a porozprávali sa s ich klubmi. Teraz je priskoro na podobné diskusie," 

Odegaard je šťastný, že ostáva v Arsenale

Martin Odegaard, kapitán Arsenalu, predĺžil s Kanoniermi kontrakt do roku 2028. „Som naozaj šťastný, že som sem prišiel. Našiel som miesto, kde som sa usadil a môžem ho nazývať mojím domovom. V Arsenale sa od prvého dňa cítim fantasticky." 

Manchester City obchoduje s Manchestrom United

Manchester City je blízko dosiahnutia dohody s Manchestrom United o získaní talentovaného stopéra Harrisona Parkera, ktorý má len 16 rokov. Transfer je v tejto chvíli na spadnutie, i keď Red Devils by si Parkera radi udržali.