Main Content

FUTBALOVÉ NEWS (9.9.): Problémy pre Ronalda a Chelsea, Modrič a MLS, Sanchov koniec a Hazardove pivo

sobota, 9. september 2023 11:28 | Autor: Jakub Vaverka

Cristiano Ronaldo x Milan Škriniar
Cristiano Ronaldo x Milan Škriniar | zdroj: TASR

Prinášame vám novú rubriku FUTBALOVÉ NEWS, v ktorej budeme mapovať to najpodstatnejšie, čo sa za uplynulých 24 hodín udialo vo svete futbalu. 

Eden Hazard si chce užiť pivo a rodinu

Eden Hazard v jednom z aktuálnych vyjadrení uviedol, že zrejme preňho nastal čas, aby si po rokoch užil čas s rodinou a dobré belgické pivo. Bývalý hráč Chelsea, Lille či Realu Madrid je bez klubu a otvorene sa špekuluje o tom, že sa jeho kariéra blíži ku koncu a možno ho už v profesionálnom futbale neuvidíme.

Ronaldo si nezahrá proti obľúbenému súperovi

Žltá karta Cristiana Ronalda proti Slovensku znamená, že hviezdny CR7 si nezahrá za Portugalsko v kvalifikácii o EURO 2024 proti Lichtenštajnsku. Je to jeho obľúbený súper, dal proti nemu už neuveriteľných 11 gólov. 

Sanchov zimný odchod je reálny

Vzťah anglického krídelníka Jadona Sancha z holandského trénera Erika ten Haaga v Manchestri United je podľa dostupných správ na bode mrazu. V tejto chvíli je najpravdepodobnejšie, že ex-hráč Borussie Dortmund v zimnom transferovom okne opustí Old Trafford a zamieri niekam inam. 

Ďalšie zranenie v Chelsea FC

19-ročný Belgičan Romeo Lavia, ktorého Chelsea v lete kúpila zo Southamptonu zatiaľ za The Blues nedebutoval, pretože musel nabrať kondíciu a zosilnieť v tréningu. Avšak, počas jednej tréningovej jednotky sa v priebehu tohto týždňa zranil a momentálne je otázne, ako dlho bude Modrým chýbať. 

Modrič a MLS? Teraz nie

Chorvátsky režisér stredu poľa Luka Modrič bol v uplynulých dňoch spájaný nielen s odchodom do Saudskej Arábie, ale aj s transferom do americkej Major League Soccer. Víťaz Zlatej lopty nemá v úmysle odchádzať z Realu Madrid a chce si svoj čas v drese španielskeho giganta ešte poriadne užiť.