Main Content

Denis Godla stále nemá klub: Hlavou prebleskol aj koniec kariéry

štvrtok, 24. august 2023 11:09 | Autor: Róbert Kalnický

Denis Godla
Denis Godla | zdroj: TASR

Slovenský hokejový brankár Denis Godla si stále nenašiel nový kontrakt. Držiteľ bronzovej medaily z majstrovstiev sveta do 20 rokov v roku 2015 sa stále pripravuje na sezónu.

28-ročný rodák z Kežmarku sa spočiatku leta pripravoval v Liptovskom Mikuláši, no po príchode Alexeia Krasikova súpisku Liptákov opustil. Aktuálne sa pripravuje v rodnom meste s tímom HK Králi Kežmarok, ktorý by mal nastúpiť v novej sezóne v TIPOS SHL. V Kežmarku by však ročník začať nemal: „To asi nie. Mojou prioritou je zahraničie. Naozaj teraz neviem, kde zakotvím. Napadla mi aj taká myšlienka, že ak nič nebude, skončím. Ale to bolo v slabej chvíľke. Verím, že nejaká ponuka, čo ma bude napĺňať, príde a budem môcť pokračovať v kariére,“ uviedol Godla v rozhovore pre Športový čas.

Godla si však uvedomuje, že situácia nie je najlepšia. Brankárov v Európe je veľa a väčšina pozícií je už zabratá: „Momentálne je situácia s brankármi v Európe dosť preplnená. Takže neostáva mi nič iné, iba čakať, či sa niekde niečo uvoľní.“ Jeho osud budeme naďalej sledovať.