Main Content

MHA Martin kompletizuje káder: Na súpiske aktuálne 23 mien

nedeľa, 20. august 2023 11:15 | Autor: Redakcia Sport7.sk

MHA Martin
MHA Martin | zdroj: MHA Martin

Ohľadom seniorského hokeja v Martine je rušno. Turčania si prešli ďalším pádom až na samotné dno a opäť začínajú prakticky od nuly.

V druhej hokejovej lige budú hokejisti spod Holí pôsobiť pod hlavičkou Martinskej hokejovej akadémie. MHA Martin vôbec premiérovo prevzal seniorský klub a je pripravený pomôcť naštartovať novú etapu športu v tomto meste. Aktuálne klub postupne prezentuje káder, ktorý by mal reprezentovať mesto s rytierom na hrudi.

Na súpiske martinského celku je aktuálne 23 mien. Meno trénera zatiaľ nie je jasné, pričom je viac ako jasné, že aj lodivod bude pochádzať z organizácie MHA. Už v utorok vykorčuľujú hokejisti s rytierom na hrudi na prípravné stretnutie do Považskej Bystrice. Klub už avizoval, že príležitosť dostane viacero juniorov.

Aktuálne zloženie kádra MHA Martin:

Brankári: Alexej Kanás, Marek Kán, Miroslav Stančok, Roman Herbst

Obrancovia: Michal Fabian, Kristián Huba, Michal Fillo, Andrej Novotný (otázny štart), Róbert Stančok (otázny štart), Vladimír Dvořák, Matej Smolka

Útočníci: Ivan Brveník, Matúš Hanes, Andrej Jurášek, Martin Kolčák, Róbert Kalnický, Peter Tabaček, Peter Lietava, Aleksander Likhachev, Filip Simon, Kristián Stročka, Samuel Hrivnák, Tomáš Pokrivčák, Michal Nátny