Main Content

AKTUÁLNE: MHA Martin začína svoju činnosť, v Turci bude prvý tréning

pondelok, 7. august 2023 13:50 | Autor: Redakcia Sport7.sk

MHA Martin
MHA Martin | zdroj: MHA Martin

Hokejový klub MHA Martin štartuje svoju činnosť. Informoval o tom na sociálnych sieťach. Oficiálne vyjadrenie prinášame v needitovanom znení.

„Klub MHA Martin každodenne pracuje na rozbehnutí seniorského hokeja v Martine. Zástupcovia MHA sa v pondelok stretli s predstaviteľmi mesta vo veci možnej podpory z ich strany. Vedenie mesta vyjadrilo podporu a prísľub s možnou pomocou v rámci možností mesta Martin.  
Cez víkend prebehli rozhovory s hráčmi, ktorí by boli ochotní sa podieľať na reštarte martinského seniorského hokeja. Už v utorok sa niektorí z nich stretnú na prvom neoficiálnom tréningu na ľade. Víziou mládežníckeho klubu MHA Martin je vybudovať seniorský hokej predovšetkým z martinských odchovancov doplnených o našich juniorov. Všetci zainteresovaní sa snažia, aby martinský dres obliekali opäť Martinčania. Predovšetkým, aby v ňom dostávali šancu naši hráči v juniorskom veku. Čaká nás náročná sezóna.
Klub má v záujme v najbližšom období osloviť podnikateľskú sféru a vyvolať spoločné stretnutie s cieľom akejkoľvek podpory aktivít a činnosti klubu. Veríme, že martinský fanúšik pochopí situáciu v ktorej sa nachádzame a bude nás podporovať a fandiť hráčom na ľade. Vedenie mesta deklaruje záujem o zotrvanie seniorského hokeja v Martine a vytvorenie štandardných podmienok a zázemia na oboch zimných štadiónoch v Martine. 

Informácie ohľadom zloženia realizačného tímu, hráčskeho kádra a ďalších záležitostí budeme zverejňovať v najbližších dňoch."