Main Content

Tip na film: Real je naša vášeň

nedeľa, 18. marec 2012 12:00 | Autor: Anton Martinka

Tip na film: Real je naša vášeň
Tip na film: Real je naša vášeň | zdroj: Anton Martinka pre Sport7.sk

Šport7 vám prináša ďalší diel nedeľňajšej rubriky s veľavravným názvom “Tip na športový film”. Každý týždeň vám prinesieme krátku recenziu na zaujímavú snímku so športovou tematikou, ktorá by vám nemala ujsť. Dnes sme sa zamerali na dokument z prostredia Realu Madrid – Real je naša vášeň.

Film rozpráva 5 rôznych príbehov z rôznych kútov sveta, v ktorých má veľké zastúpenie futbal a samotný Real Madrid. Real, jeden z najúspešnejších futbalových klubov na svete, sa vo filme prezentuje ako zmes fikcie a reality, v zábavných i dojemných momentoch, ktoré určite nenechajú chladného žiadneho športového fanúšika.

Film je určený prakticky pre všetkých športových fanúšikov. Snímka má dve stránky, prvou je dokument, ktorý má priblížiť fanúšikom Real Madrid v znútra. Určite by si ho preto vychutná každý správny “madridsta“. Film dopĺňa 5 príbehov rôznych ľudí, ktorí vysvetľujú prečo je pre nich futbal a hlavne Real Madrid dôležitý.
V snímke sa objavujú aj známe tváre klubu Pusiniek akými sú Florentino Perez, Alfredo Di Stefano, či hráči ako Figo, Beckham, Raúl, či Zidane.

Klady: Spestrenie filmu o 5 príbehov, Dosadenie známych tvári Realu Madrid do filmu
Zápory: Film je určený prevažne pre fanúšikov Realu Madrid