Main Content

Šialená špekulácia z Twitteru: Joel Quenneville ako budúci tréner Slovenska?

streda, 24. máj 2023 09:17 | Autor: Redakcia Sport7.sk

Joel Quenneville
Joel Quenneville | zdroj: TASR

Otvorene sa hovorí o tom, že po MS 2023 na lavičke slovenskej hokejovej reprezentácie skončí Kanaďan Craig Ramsay. Kto by ho mohol nahradiť? Je tu jedna naozaj šialená špekulácia. 

Nástupcom Craiga Ramsayho by údajne mohol byť Joel Quenneville. S touto možnosťou sa pohráva pár účtov na sociálnej sieti Twitter. Samozrejme, treba to brať s rezervou, pretože podobných rumors je viac než dosť a ani zďaleka nemožno tvrdiť, že práve táto informácia bude pravdivá.

Na sociálnych sieťach totiž môže napísať ktokoľvek čokoľvek. Ako sa ale hovorí, bez vetra sa ani lístok nepohne, pričom Joel Quenneville je po konci na lavičke Floridy Panthers v uplynulom ročníku bez práce, pričom vtedy odišiel zo svojej funkcie kvôli prevalenému škandálu v Chicagu Blackhawks.

Práve problémy v organizácii Jastrabov vraj prispievajú k tomu, že „Q" váha s prijatím ďalšej ponuky v National Hockey League. Reprezentačná cesta by mohla dávať zmysel, ale či to bude práve smerom na Slovensko, to je prismelé tvrdiť. Potom je tu aj otázka financií, ale o tom možno niekedy inokedy. Každopádne, spojenie Joel Quenneville - Slovensko by si zrejme radi pozreli viacerí.