Main Content

PO 2. TRETINE: Hororová tretina Slovenska, prehrávame o dva góly

piatok, 19. máj 2023 20:09 | Autor: Róbert Kalnický

SVK - KAZ
SVK - KAZ | zdroj: TASR

Slovenskí hokejisti po druhej tretine prehrávajú s Kazachstanom 1:3.

Slováci mali perfektný úvod do tretiny. Šance mali Hrivík, Hudáček aj Nemec, ale neuspeli. Na opačnej strane však prišlo prečíslenie a Starčenko vyrovnal. O pár okamihov fauloval Tamáši a Kazachstan išiel do druhej presilovej hry. Po oslabení však spravili chybu naši hráči a Orechov skóroval.

Následne v útočnom pásme fauloval Regenda. Hororové okamihy nášho tímu pokračovali a Rymarev zvýšil na 3:1 pre Kazachstan. Slovenských hokejistov trojminútovka Kazachov naozaj zaskočila a na dlhú dobu sme sa nevedeli presadiť. Horor však pokračoval Ďalej. Následne zachránil Nemec obrovskú šancu Kazachov, ale Hrivík odišiel na trestnú lavicu. V početnej výhode znovu hrozili Starčenko aj Mikhailis, ale neuspeli. 

Následne hrozil Pánik, ktorý bol pri zakončení faulovaný a mali sme možnosť prvej presilovej hry. V početnej výhode mali dobré možnosti Pánik, Hrivík aj Hudáček, ale neuspeli. O pár okamihov sme dostali ďalšú možnosť presilovej hry. Početnú výhodu Slováci zahrali dobre, ale Šutov kryl všetky šance. Následne o pár okamihov pálil Regenda z prvej, opäť bez úspechu.