Main Content

Slovák v All Stars? Brankár dá gól? Aj na to si môžeš staviť v Niké!

piatok, 12. máj 2023 11:12 | Autor: Redakcia Sport7.sk

MS 2023
MS 2023 | zdroj: Niké

Hokejové majstrovstvá sveta sú tu. Niké má aj tento rok pre teba bohatú ponuku kurzových stávok. Ak ťa nebaví tipovať výsledky góly, či strelcov, vyskúšať si môžeš aj špeciálne stávky! Navyše teraz tipuješ v Niké bezstarostne s bonusom Bezstarostné majstrovstvá!

Bookmakeri zatiaľ vypísali 15 stávok s rôznymi kurzami. Ak ti stačí kurz 1,20, pokojne si podaj vysoko pravdepodobné udalosti ako gól v 1. minúte akéhokoľvek zápasu, asistenciu brankára alebo jeho dvojminútový trest.

Ak ale hľadáte stávky s vyššími kurzami, v takom prípade by ste mohli skúsiť to, že najlepší strelec šampionátu dosiahne aspoň 10 presných zásahov. Kurz má hodnotu 2,50. Na šampionát pocestujú skvelí hráči na čele s Fínom Mikkom Rantanenom. Česi sa spoliehajú na Chytila či Kubalíka. Alebo sa bude dariť našim ofenzívnym esám Cehlárikovi či Regendovi? Desať presných zásahov v podaní jedného hráča padlo naposledy na MS 2012, kedy 11 gólov zaznamenal Rus Malkin. 

MS 2023
MS 2023 | zdroj: Niké

Viac láka kurz 3,00 na to, že v každom dueli padnú aspoň dva góly. Nestalo sa to od roku 2016 a ostatné dva šampionáty priniesli až tri také súboje. Lenže, hokej sa zrýchľuje a na majstrovstvách sveta začína padať čoraz viac gólov. Túto stávku treba rozhodne skúsiť. 

Kto neverí trénerom, môže si podať tiket s kurzom 10,0, že počas MS príde k zmene na lavičke. Koniec Craiga Ramseyho na tej slovenskej bookmakeri vyčíslili na kurz 40,0. Ešte vyššia hodnota je na to, že na turnaji strelí gól brankár. Vypísaný kurz má hodnotu 55,0.

Prehľad špeciálnych stávok ale ukončíme pozitívnejšie. Aká bola pravdepodobnosť na to, že do All Stars tímu MS do 18 rokov sa dostane Slovák? Asi dosť nízka a napriek tomu to Dalibor Dvorský dokázal. Na OH v Číne tam figurovali dokonca dvaja – Juraj Slafkovský a Patrik Rybár. Ak sa našim bude dariť a preniknú ďaleko, v mužstve máme viacero kandidátov na All Stars zostavu. Kurz 40,0 je poriadne lákavý. To však ide ruka v ruke s dobrým výsledkom našich. Verme, že nás čaká pravé hokejové šialenstvo, o ktoré sa postarajú slovenskí reprezentanti. 

Navyše teraz tipuj MS v hokeji 2023 bezstarostne. Niké ti prináša Bezstarostné majstrovstvá, počas ktorých ti za nevýherné tikety vráti až 100 € v nikoch.