Main Content

HOKEJBAL: Preview pred víkendovými zápasmi 22. kola

piatok, 9. marec 2012 13:33 | Autor: Martin Kollár

HOKEJBAL: Preview pred víkendovými zápasmi 22. kola
HOKEJBAL: Preview pred víkendovými zápasmi 22. kola | zdroj: Martin Kollár pre Sport7.sk, foto archív M. Kollár

Po minulotýždňovom dvojkole, kedy sa hralo o 6 bodov sa tento víkend odohrá skoro kompletné 22.kolo, navyše v nedeľu sa odohrajú ďalšie 3 zápasy, ktoré môžu vážne prehovoriť do tabuľky. Poďme sa teda pozrieť na jednotlivé duely.

Sobotný program začne o 11.00 duelom Double Team PB - Žirafa Žilina, kde pôjde obom tímom o veľa. Minulý víkend bol pre oba tímy ako tak úspešný, domáci Double team najprv potrápil favorita z Martina, v nedeľu cestoval do Vrútok, kde si pripísal nečakané 2 body. Žirafy zas v sobotu vyzvali Vrútky a taktiež si s nimi pripísali dôležité 2 body. Oba tímy tak budú správne nabudené, však sa bude jednať aj o derby zápas. My veríme domácim, ktorý sú na svojom ihrisku nebezpečný.

Náš tip: 1

V ďalšom zápase hostí Vrútky - Ružinov BA (13.00). Otvorený zápas bez favorita. Domáci to na Bratislavčanov vedia, navyše si budú chcieť napraviť chuť po minulotýždňovom zbabranom víkende. Ružinov opäť neprehral, no ani nezískal 6 bodov, keď vyhral s Martinom až po nájazdoch. Pripíše si dnes prvú prehru v aktuálnom ročníku?

Náš tip: X

LG Bratislava - L. Mikuláš (13.30) má jasného favorita v podobe domácich. LG minulé dvojkolo úplne zbabralo a do tabuľky si nepripísalo ani bod. 3.miesto sa mu tak vzdialilo, no dnes má jedinečnú možnosť napraviť to v duely proti Liptákom. MHbO cestuje do Bratislavy s úmyslom prekvapiť. Pripíše si nejaký ten bodík do tabuľky?

Náš tip: 1

Posledný zápas sobotňajšieho programu sa odohrá v Žiari o 17.00. Žiar n. Hronom - ŠK 98 Pruské bude súbojom o posledného s 11.tímom tabuľky. Hosťom pôjde o dôležité 3 body, ktoré by mohli znamenať skok do miest zaručujúcich play-off. V Žiari to nebudú mať vôbec ľahké, domáci to na svojom veľkom hokejovom ihrisku vedia, o čom sa už presvedčil nejeden favorit.

Náš tip: X

Nedeľné 21.kolo otvorí o 11.00 dohrávka Jokerit BA - Žirafa Žilina. Žirafy čaká náročné dvojkolo odohrané na ihriskách súperov. Ambiciózny nováčik sa šplhá do play-off a v prípade dnešného víťazstvo by tam bol. 6-bodový zápas v Bratislave by mal byť podľa posledných výsledkov zápas v réžii domácich.

Náš tip: 1

Veľký šláger kola čaká Bratislavu až o 13.00 kde privíta LG Bratislava – Nitrianskych Rytierov. Líder tabuľky bude aj v tomto zápase favoritom, no súboji rivalov sú vždy vybičované. Domáci majú čo vracať za prvý vzájomný duel - 1:4. Nedeľa teda bude hokejbalovým sviatkom v Petržalke. Vrátia hokejbalisti LG prehru z play-off?

Náš tip: 2

Posledný zápas nedeľňajších dohrávok sa odohrá na východe o 13.00. MŠK Kežmarok - Žiar n. Hronom. Rozbehnutí domáci budú aj v tomto zápase jednoznačným favoritom. Posilnení o niektoré zaujímavé mená môžu pomýšľať na vyššie miesta v tabuľke. Posledný Žiar môže len ťažko prekvapiť na východe Slovenska.

Náš tip: 1