Main Content

VIDEO: Hellas Verona so strhujúcim comebackom. Ondrej Duda odohral celý zápas

nedeľa, 9. apríl 2023 08:46 | Autor: TASR

Ondrej Duda
Ondrej Duda | zdroj: YouTube

Slovenský futbalový reprezentant Ondrej Duda odohral celý zápas v drese Verony, ktorá v sobotňajšom stretnutí 29. kola talianskej Serie A zdolala Sassuolo 2:1.

Domáci otočili skóre v závere zápasu, keď Federico Ceccherini skóroval v 84. minúte a Adolfo Gaich rozhodol v nadstavenom čase. Verona zvíťazila prvýkrát po šiestich dueloch a naďalej je v pásme zostupu. Na 18. mieste má štvorbodovú stratu na Speziu.

Hráči Cremonese zvíťazili na ihrisku Sampdorie 3:2. Súboj dvoch najslabších tímov súťaže rozhodol obranca Leonardo Sernicola, ktorý skóroval v 5. minúte nadstaveného času. Sampdoria má na konte 15 bodov a spadla na posledné miesto za Cremonese, ktoré má o bod viac.

Hráči ACF Fiorentina remizovali so Speziou 1:1. Pre domácich to bolo prvé zakopnutie po piatich ligových víťazstvách, v súčte s Európskou konferenčnou ligou a domácim pohárom zvíťazili v uplynulých deviatich súbojoch.

Nerozhodným výsledkom sa skončil aj súboj medzi Udinese Calcio a AC Monza. O remíze 2:2 rozhodol gól domáceho Beta z pokutového kopu v nadstavenom čase.