Main Content

VIDEO: Messiho vybučali fans Paríža. PSG doma šokujúco prehralo s Lyonom

pondelok, 3. apríl 2023 09:17 | Autor: TASR

PSG - Lyon
PSG - Lyon | zdroj: YouTube

Futbalisti Paríža SG prehrali v nedeľnom zápase 29. kola francúzskej Ligue 1 doma s Olympique Lyon 0:1. Jediný gól duelu v Parku princov vsietil v 56. minúte útočník Bradley Barcola. V prvom polčase nepremenil jedenástku jeho spoluhráč Alexandre Lacazette.

Úradujúci majstri prehrali druhý ligový duel za sebou a nevyužili príležitosť na zvýšenie náskoku na čele tabuľky. Dvojica Racing Lens - Olympique Marseille stráca na Parížanov šesť bodov.

Stade Reims zvíťazilo na pôde Nantes. K triumfu 3:0 výrazne pomohol 23-ročný krídelník Alexis Flips, ktorý v prvom polčase strelil dva góly v priebehu dvoch minút. Na 3:0 upravil v 58. minúte stredopoliar Marshall Munetsi.

V ďalšom zápase sa hráči Brestu posunuli zo zostupovej 17. priečky na 15. miesto. Na domácej pôde zdolali Toulouse 3:1. Clermont doma prehrával s Ajacciom 0:1, no po dvoch využitých penaltách útočníka Grejohna Kyeiho napokon zvíťazil 2:1. OSC Lille zvíťazilo nad Lorientom 3:1 a v tabuľke sa posunulo na piate miesto pred Stade Rennes.