Main Content

VIDEO DŇA: Ako pobabrať zápas tým, že strelíte gól (22.1.)

streda, 22. február 2012 16:11 | Autor: Martin Gregor

VIDEO DŇA: Ako pobabrať zápas tým, že strelíte gól (22.1.)
VIDEO DŇA: Ako pobabrať zápas tým, že strelíte gól (22.1.) | zdroj: Martin Gregor pre Sport7.sk, youtube.com

19-ročný Švéd John Alberto Guidetti patrí k najväčším talentom švédskeho futbalu a niet divu, že tohto hrotového útočníka mnohí porovnávajú so Zlatanom Ibrahimovičom.

Guidetti strelil v tejto sezóne v 16 zápasoch holandskej Erdivisie už 18 gólov a pridal k nim aj 7 asistencií. Obdiv za túto produktivitu si rozhodne zaslúži, no fanúšikov (a aj svojich neprajníkov) potešil naposledy trochu iným spôsobom.

Rodák zo Štokholmu si v poslednom kole Erdivisie v zápase Feyenoordu s Waalwijkom (1-1) pri zahrávaní pokutového kopu zrejme vôbec neuvedomil, že už mal na svojom konte v tomto stretnutí žltú kartu z 58. minúty, a po tom ako úspešne premenil penaltu si vyzliekol pri oslavách dres. Ako je však dobre známe vyzlečenie dresu znamená podľa platných pravidiel FIFA automaticky žltú kartu, čo bolo nakoniec Guidettimu osudné, pretože dostal zákonite hneď na to červenú.

Ako môžete vidieť na videu hneď pri tom ako si Guidetti vyzliekal dres jeho trénera na lavičke skoro porazilo, pretože vedel čo bude nasledovať. Čo bolo ešte horšie mladý Švéd oslabil svoje mužstvo nakoniec tak výrazne, že v 87. minúte Feyenoord inkasoval vyrovnávajúci gól na 1-1.

Pozrite si video celého momentu + menšiu paródiu pod nim.