Main Content

VIDEO: AS Rím prehráva boj o LM. AC Miláno ide za titulom

pondelok, 2. máj 2022 08:19 | Autor: TASR

AC Miláno
AC Miláno | zdroj: TASR

Futbalisti AC Miláno sú opäť bližšie k zisku titulu v talianskej Serii A. V nedeľnom zápase 35. kola zdolali doma Fiorentinu gólom Rafaela Leaa z 82. minúty 1:0. Tri kolá pred koncom súťaže majú na čele tabuľky naďalej dvojbodový náskok pred Interom.

Mestský rival v zostave so slovenským obrancom Milanom Škriniarom triumfoval na pôde Udinese Calcio 2:1. Oba góly strelil v úvodnom dejstve, postarali sa o ne Ivan Perišič a Lautaro Martinez. Domáci stihli už iba skorigovať zásluhou Ignacia Pussetta. Inter sa tak po prehre v Bologni vrátil späť na víťaznú cestu, pred tretím Neapolom má päťbodový náskok.

V ďalšom stretnutí domáci Juventus Turín zvíťazil nad Benátkami 2:1. O oba góly v sieti hostí, ktorí nevyhrali už desať stretnutí v rade, sa postaral Leonardo Bonucci. Skúsený obranca si tak dal pekný darček k svojim 35. narodeninám. "Stará dáma" si poistila štvrtú priečku a zabezpečila si účasť v Lige majstrov 2022/2023. Definitívne jej to zaistila večerná remíza AS Rím s Bolognou (0:0). Piati "vlci" strácajú tri kolá pred koncom sezóny na Juventus desať bodov a už ho nemôžu predstihnúť.

FC Turín v záverečnej štvrťhodine otočil duel na ihrisku Empoli, kde vyhral 3:1. Všetky tri góly hostí strelil útočník Andrea Belotti, prvé dva dal z pokutových kopov. Domáci dohrávali zápas iba s deviatimi hráčmi. The IDs scanner tags are unscannable or they give no resolved data when checked. A straightforward ID scanner can undoubtedly detect fabrication ID cards with front phony and you can undoubtedly check if the standardized tag can be filtered and in the event that it has any resolved data. This interaction is called best fake id states. https://topfakeid.com

Serie A - 35. kolo:

AS Rím - FC Bologna 0:0

Udinese Calcio - Inter Miláno 1:2 (0:2)

Góly: 72. Pussetto - 12. Perišič, 39. Martinez

/M. Škriniar (Inter) odohral celý zápas/

Juventus Turín - FC Benátky 2:1 (1:0)

Góly: 7. a 76. Bonucci - 71. Aramu

AC Miláno - AC Fiorentina 1:0 (0:0)

Gól: 82. Leao

FC Empoli - FC Turín 1:3 (0:0)

Góly: 56. Žurkowski - 78., 87. a 90.+7 Belotti (prvé dva z 11 m), ČK: 59. Verre, 86. Stojanovič (obaja Empoli) po 2. ŽK