Main Content

AKTUÁLNE: Na túto tretinu treba nadviazať

streda, 16. február 2022 05:10 | Autor: Róbert Kalnický

slovenská hokejová reprezentácia
slovenská hokejová reprezentácia | zdroj: TASR

Slovenská hokejová reprezentácia po prvej dvadsaťminútovke remizuje s USA 1:1.

Už po pol minúte mal obrovskú príležitosť O'Neill, Rybár odolal. Ďalší pokus v prvej minúte na našu bránu poslal Abruzzese. V úvodných minútach na nás vyvinuli Američania obrovský nápor. Tento herný prejav sa však dal očakávať. Náš prvý náznak prišiel až v piatej minúte, keď na Manna puk nahodil Regenda.

V siedmej minúte pálil Zuzin. Americký brankár vyrazil puk len pred seba, no Kelemen ho za jeho chrbát nedostal. Neskôr strieľal po ľade Cehlárik - Mann opäť vyrážal len pred seba. V 12. minúte vybojovalo puk duo Regenda - Roman. Na modrej našli Čerešňáka, ktorý posunul puk Slafkovskému medzi kruhy a náš najmladší hráč vymietol šibenicu v rohu americkej brány - 1:0.

Náš súper po inkasovanom góle ožil, avšak Rybár odolal. Potom sme však prevzali iniciatívu opäť my. Pálili Rosandič, Jurčo i Kelemen. Na druhej strane z kruhov pálil Bryson - neúspešne. V 19. minúte otestoval Rybárovu lapačku aj Smith. 45 sekúnd pred koncom Američania výborne zakombinovali a Abruzzese sa dostal sám pred Rybára - 1:1.