Main Content

Ancelotti popiera špekulácie o príchode Kaká a Pata do PSG

sobota, 7. január 2012 17:39 | Autor: Ján Kato

Ancelotti popiera špekulácie o príchode Kaká a Pata do PSG
Ancelotti popiera špekulácie o príchode Kaká a Pata do PSG | zdroj: Ján Kato pre Sport7.sk, foto SITA

Krátko po príchode talianského trénera Carla Ancelottiho do Paris St. Germain sa objavili špekulácie o príchode dvoch hviezdnych brazílskych hráčov.

Hovorilo sa o Kaká z Realu Madrid a o Alexandre Patovi z AC Miláno. Kaká ale neprežíva najlepšiu sezónu. V drese Realu Madrid si v konkurencií hviezd Bieleho Baletu len ťažko hľadá miesto v základnej zostave a taktiež je potláčaný zraneniami. AC Miláno je po šestnástich odohraných zápasoch na čele talianskej Serie A o skóre pred Juventusom Turín. Pato však v aktuálnej sezóne Serie A strelil zatiaľ len jeden gól aj kvôli vymeškaniu siedmych zápasov z dôvodu zranenia ...

Zdroj, ktorý je veľmi blízky katarským majiteľom parížskeho klubu pre agentúru AFP vyhlásil, že klub chce na oboch hráčov vynaložiť sumu 61,5 milióna eur. Ancelotti to však poprel.

"Pato je hráčom AC Miláno. Má tam zmluvu a my sa preto oňho nezaujímame. Momentálne neexistuje ani šanca na získanie Kaká. Budeme sa v klube rozprávať o posilnení nášho mužstva. Nehovorme ale o hráčoch ako Pato či Kaká, ktorí majú kontrakty inde."


Carlo Ancelotti už aj zažil premiéru na lavičke Paris Saint Germain. Tá však bola neúspešná. PSG prehral v prípravnom zápase proti AC Miláno 0-1 práve gólom Pata.