Main Content

Fabrizio Romano: Prestup Škriniara do Anglicka je stále reálny

streda, 2. december 2020 05:57 | Autor: Martin Gregor

Milan Škriniar
Milan Škriniar | zdroj: TASR

Rešpektovaný taliansky novinár Fabrizio Romano opäť oživil špekulácie týkajúce sa futbalovej budúcnosti Milana Škriniara.

Romano hovoril o Škriniarovi najnovšie vo futbalovom podcaste HereWoGo, v ktorom skonštatoval, že Tottenham Hotspur má o slovenského reprezentanta, ktorý včera odohral celý zápas Ligy majstrov proti Borussi Monchenglandach, stále veľký záujem.

Prestupu Škriniara do Premier League údajne nahráva najmä skutočnosť, že Inter Miláno potrebuje peniaze, aby mohol zabezpečiť v neľahkej situácii, ktorú ovplyvňuje najmä pandémia koronavírusu a s tým súvisiace prázdne tribúny, zdravý chod klubu. Romano preto tvrdí, že ak Tottenham ponúkne za slovenského stopéra čiastku medzi 50 až 60 miliónmi eur, Inter na ňu prikývne.

Ak by Škriniar prestúpil počas zimy do Tottenhamu, dostal by sa do podobnej situácie, akú zažíva v Serii A. Kým v Taliansku bojuje o titul vo farbách Interu, v Anglicku to môže byť podobné s Tottenhamom. Nutné je tiež dodať, že v Interi sa najmä v úvode sezóny netešil veľkému hernému vyťaženiu, no jeho minutáž začína gradovať. V Lige majstrov odohral za Nerazzurri posledné dva zápasy a v Serii A bol členom základnej zostavy v dvoch  z posledných troch duelov.