Main Content

Messiho budúcnosť je prepojená so Suarezom

štvrtok, 27. august 2020 08:57 | Autor: Martin Gregor

Luis Suarez a Lionel Messi
Luis Suarez a Lionel Messi | zdroj: TASR

Už neraz sme uviedli, že Lionel Messi a Luis Suarez sa počas ich šiestich spoločne strávených rokov v Barcelone stali výbornými priateľmi. Agent uruguajského útočníka dokonca naznačil, že aj ich budúcnosť môže byť úzko spätá a odchod jedného z Camp Nou môže definitívne spečatiť aj prestup toho druhého.

 ,,Messiho budúcnosť bude mať aktuálne obrovský dopad aj na Suareza, pretože sú vynikajúci priatelia,” povedal Suarezov zástupca Alejandro Balbi pre TyC Sports. ,,Je medzi nimi bratská láska, sú neodlúčení, vždy stoja pri sebe,” doplnil.

Balbi taktiež uviedol, že Suarez sa v 33 rokoch rozhodne nemusí obávať, že by o jeho služby nebol záujem (na rozdiel od Barcelony, kde ho vraj už nechce prezident klubu Josep Maria Bartomeu). ,,Ponuky prichádzajú zo všetkych strán, pretože je to vynikajúci kanonier špičkovej úrovne,“ uviedol agent, ktorý následne naznačil, že pre Suareza môže byť odchod z Barcelony komplikovaný najmä z dôvodu, že by musel s rodinou opustiť svoj domov. Barcelonu ako takú si totiž jeho rodina zamilovala a bude ju opúšťať len veľmi nerada.