Main Content

Udeje sa šokujúci prestup Kantého do Manchestru United?

piatok, 21. august 2020 08:51 | Autor: Martin Gregor

N'Golo Kante
N'Golo Kante | zdroj: TASR

Britský Mirror informoval, že existuje možnosť šokujúceho prestupu N’Gola Kanteho z Chelsea do Manchestru United. Kante už nemá na Stamford Bridge štatút nepredajného hráča, nakoľko pod vedením Franka Lamparda stratil svoje pevné miesto v základnej jedenástke The Blues, no prestup k rivalovi z Old Trafford by bol aj tak veľkým prekvapením.

Ak by sa Manchestru United podarilo realizovať tento obchod, Kante by mohol v Manchestri nadviazať na svoju spoluprácu s Paulom Pogbom, s ktorým si výborne rozumie vo farbách francúzskej reprezentácie. Cena o 29-ročného stredopoliara Les Bleus sa odhaduje na 80 miliónov libier.

Pokiaľ ide o Manchester United a pozíciu stredopoliara, s Old Trafford sú spájané aj menách ako David Brooks z Bournemouthu, Jack Grealish z Aston Villy či Douglas Costa z Juventusu. Najnovšie správy naznačujú, že Ole Gunnars Solskjear zaostril svoju pozornosť najmä na 23-ročného Angličana Brooksa, ktorý sa javí byť ako hráč s najväčším potenciálom ďalšieho napredovania.

Nuž a Jadon Sancho? Vzhľadom na medializované správy z posledných dní to vyzerá tak, že snaha Red  Devils o jeho získanie z Borussie Dortmund už opadla.