Main Content

Donald Cerrone o zápase s McGregorom: „Nechcel som tam byť“

streda, 29. apríl 2020 08:16 | Autor: Marek Ďaďo

Conor McGregor & Donald Cerrone
Conor McGregor & Donald Cerrone | zdroj: TASR

Už je to nejaká doba, čo sa v januári uskutočnil víťazný návrat Conora McGregora v klietke UFC. Jeho obeťou sa vtedy stal uznávaný bojovník Donald „Cowboy“ Cerrone. Súboj týchto dvoch borcov visel vo vzduchu už dlho, no Cowboy teraz šokuje vyhlásením, že s írskou superhviezdou nechcel bojovať. 

40 sekúnd stačilo Conorovi McGregorovi na to, aby „vybavil“ Cerroneho a zabezpečil si tak dôležité víťazstvo. Pre Cowboya išlo aj najzárobkovejší duel jeho kariéry, ale niečo bolo skrátka zle. Donalda teraz čaká odvetný súboj s niekdajším šampiónom ľahkej váhy, Anthonym Pettisom, s ktorým v roku 2013 prehral už v prvom kole. 

Cerrone je samozrejme v príprave na UFC 249, ale ani to mu neprekážalo, aby sa pre ESPN spätne vyjadril k rýchlej januárovej porážke. „Donald sa ukázal, Cowboy tam nebol. Objavil sa nesprávny chlapík, nešlo to, nevedel som sa nadchnúť, nevedel som sa pre to zapáliť, nechcel som tam byť. Najväčší zápas, všetka pozornosť, môj čas zažiariť, nechcel som tam byť. Bolo to šialené. Neviem prečo, neviem ako, neviem ako to zmeniť, ale človeka to naštve.“

Ako píšu stránky BJ Penn, Cowboy pripúšťa, že dva dni pred stretnutím s McGregorom si uvedomil, že do oktagonu vlastne nechce ísť. Cerronemu však nemožno absolútne nič vyčítať. Veď tento chlap má za sebou 50 profesionálnych zápasov a nikdy neodmietol bojovať proti ktorémukoľvek predhodenému súperovi. Srdcia fanúšikov si získal už dávno a právom patrí medzi legendy svetového MMA.