Main Content

Sparing s kozou? Tento zápasník je v tom ako doma

pondelok, 20. apríl 2020 12:00 | Autor: Marek Ďaďo

Zabit Magomedsharipov
Zabit Magomedsharipov | zdroj: YouTube

Niektorí fighteri skrátka búrajú všetky zábrany. Po tom, čo sme kedysi videli Khabiba Nurmagomedova zápasiť s medveďom, sme mysleli, že nás už nič neprekvapí. Zabit Magomedsharipov nás však vyviedol z omylu. Títo Rusi sú skrátka niekde úplne inde. 

Počas pandémie sa musia športovci uspokojiť s veľmi okresanými tréningami. Niektorí z nich jednoducho posilňujú doma, trénujú výbušnosť (ak na to majú priestor), či vylepšujú svoju stabilitu. Každý sa musí nejak vynájsť. Spôsob akým to však robí Dagestánec Zabit Magomedsharipov je skrátka nevídaný. 

Ako upozornili stránky MMA Mania, jeden z najlepších bojovníkov pérovej váhy UFC trénuje s KOZOU! Nie je to však obyčajná koza – táto „beštia“ má vskutku obrovské a ostré rohy, ktoré by vedeli spôsobiť aj zranenie. 

Zabit sa svojím tréningovým procesom pochválil na Instagrame a z videa sa pomaly stáva veľký hit. Možno práve toto je jeden zo spôsobov, ktorým chce fanúšikom dokázať, že jeho výdrž netreba podceňovať. Mnohí priaznivci MMA mu totiž po poslednom zápase s Calvinom Kattarom vyčítali, že jeho kondícia nie je práve najlepšia.