Main Content

Aj Eden Hazard je len človek. Hviezda Realu hovorí o domácom prejedaní

utorok, 14. apríl 2020 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Eden Hazard
Eden Hazard | zdroj: TASR

Eden Hazard bol po prestupe z Chelsea do Realu Madrid kritizovaný za svoju nadváhu. Preto novinárov zaujímalo, ako sa belgickému reprezentantovi darí udržiavať si líniu v súčasnom období.

Eden Hazard sa v týchto dňoch, ako väčšina planéty, zdržuje predovšetkým doma. Trénerský štáb Realu Madrid adresoval svojim hráčom niekoľko požiadaviek, či už gastronomických alebo tréningových. Aj keď sa La Liga nehrá, Biely Balet musí ostať vo forme. Nikto totiž nevie, kedy sa liga opäť začne hrať.

V Španielsku je situácia kritická, denne pribúdajú nakazení aj mŕtvi. Preto sa momentálne o obnovení Primera División nehovorí. Skôr sa rieši, ako si hráči krátia čas počas domácej karantény. Eden Hazard prezradil, že najťažšie preňho je zdravo jesť.

„Je to pre mňa komplikované. Snažím sa, aby som veľa nejedol. Snažím sa nechodiť do pekárne, aby som si nekupoval pečivo, ale naozaj je to náročné,“ hovorí bývalý hráč londýnskej Chelsea pre plátok RTBF.

Eden bol v čase prerušenia líg zranený, stále nie je úplne fit. „S fyzioterapeutom pracujem cez internet. Nemôže ku mne chodiť, pretože sa cíti chorý a musí byť doma. Začali sme pred desiatimi dňami, poslal mi videá. Pracujem na tom, aby som spevnil svoj členok. Z domu robím, čo sa dá,“ povedal 29-ročný belgický reprezentant.