Main Content

Najkrajšia bojovníčka nahá na viacerých fotografiách. VanZant prežíva zaujímavú karanténu

piatok, 10. apríl 2020 08:40 | Autor: Marek Ďaďo

Paige VanZant
Paige VanZant | zdroj: YouTube

Každý si nútený oddych užíva po svojom. Bojovníčka UFC, ktorá potvrdila, že z príspevkov na Instagrame vie zarobiť viac, ako za výkon v klietke, si opäť získala pár nových sledovateľov. So svojím manželom sa totiž rozhodla vyskúšať zaujímavý experiment. Na viacerých fotkách nemá žiadne oblečenie. 

Keď sme na našich stránkach niekedy písali o najkrajších športovkyniach sveta, meno Paige VanZant v ňom rozhodne nemohlo chýbať. Americká fighterka kvôli zraneniam ruky nenastúpila do zápasu v klietke viac ako rok, no z finančnej stránky ju to rozhodne trápiť nemusí. 

Na Instagrame totižto svojimi príspevkami zarába dostatočné množstvo peňazí. S manželom Austinom Vanderfordom, ktorý je taktiež MMA zápasník, sa rozhodli počas karantény vymyslieť pikantnú „aktivitu“. Na spomínanú sociálnu sieť zavesili niekoľko fotiek, na ktorých ich však oblečených rozhodne nenájdete. 

Samozrejme, že širšie publikum zaujíma skôr Paige, než jej manžel. Ak ste sa aj dostatočne rozpálili, tak vás sklameme. Na záberoch ju síce nájdete nahú, ale potrebné partie sú vždy zakryté predmetom, či inou časťou tela. Nevieme čo týmito príspevkami VanZant opäť sledovala, ale jedno je isté – nemusí ani vôjsť do klietky a aj tak sa o nej bude písať.