Main Content

Tvár porezaného Boychuka „zdobí“ až 90 stehov!

štvrtok, 5. marec 2020 11:05 | Autor: Marek Ďaďo

Johnny Boychuk
Johnny Boychuk | zdroj: YouTube

Včera ste na našich stránkach mohli nájsť hrozivé video, v ktorom Johnny Boychuk z New Yorku Islanders utrpel obrovskú reznú ranu na tvári. Dnes už vieme, akou cenou za nešťastný incident zaplatil. Rozhodne to nie je nič príjemné. 

Kanadský obranca v zápase s Montrealom Canadiens pred bránkou bojoval s útočníkom Artturim Lehkonenom. Súboj mal však pre 36-ročného Boychuka nepríjemný koniec, nakoľko sa Lehkonenova korčuľa ocitla práve v jeho tvári. 

Portál Sportsnet nám priniesol informáciu, s čím sa teraz bude musieť hokejista Ostrovanov vyrovnať. „Johnny Boychuk je v poriadku. Jeho okolo nebolo poranené. Cítil, že nôž na korčuli zasiahol oko, ale našťastie to bolo iba viečko. Vyžadovalo si to 90 stehov a zásah plastického chirurga,“ uviedol generálny manažér Lou Lamoriello. 

Bude v poriadku, je len otázkou času, kedy sa oko otvorí a bude sa cítiť dobre.“ Boychuck si po nepríjemnom incidente držal hlavu, vytratil sa z ľadu a do zápasu už pochopiteľne nezasiahol. 

„Ďakujem všetkým za pozitívne správy a myšlienky. Som nesmierne vďačný. Našťastie pre mňa, korčuľa mi rozrezala iba viečko. Ospravedlňujem sa za neskorú reakciu... rozpoznanie tváre nefungovalo. Ešte raz vám ďakujem priatelia,“ napísal s humorom samotný hráč na Twitteri.