Main Content

LA LIGA NEWS (26.2.): Zranený Piqué, vylúčený Vidal, Setién sa sťažuje

streda, 26. február 2020 11:29 | Autor: Jakub Vaverka

Gerard Pique
Gerard Pique | zdroj: TASR

Prinášame vám nový diel pravidelnej dennej rubriky so súhrnom top správ z jednej z najpopulárnejších futbalových líg na svete – španielskej Primera División.

BARCELONA: Barcelona v prvom osemfinále Ligy majstrov na ihrisku SSC Neapol iba remizovala 1:1. O góly sa postarali Dries Mertens a Antoine Griezmann.

BARCELONA: Na štadióne San Paolo bol vylúčený Arturo Vidal, ktorý v 88.minúte dostal žltú kartu a o minútu neskôr už putoval pod sprchy. Odvetu vynechá.

BARCELONA: Obranca Gerard Piqué nedohral zápas v Neapole, poranil si členok a je otázne, či si cez víkend zahrá proti Realu Madrid.

BARCELONA: Tréner FC Barcelona Quique Setién prehlásil, že Barce sa hralo ťažko, pretože Neapol hral s desiatimi hráčmi pred vlastnou šestnástkou. (Marca)

BARCELONA: Antoine Griezmann povedal, že na ihrisku ho niekedy nevidieť, ale je to on, kto musí vo finálnej fáze vytvárať priestor. (Marca)

BARCELONA: Ivan Rakitič otvorene povedal, že káder Barcelony je úzky, ale vedenie klubu to vedelo už počas zimného prestupového obdobia. (Marca)

REAL MADRID: Moralesovi z Levante sa nepozdáva, že sa Real Madrid sťažuje na rozhodcov. Tvrdí, že sa sťažujú všetci. (Marca)

REAL MADRID: Real Madrid po ligovej remíze so Celtou a prehre s Levante čaká veľký súper v Lige majstrov – Manchester City. (Marca)