Main Content

Antoine Griezmann hovorí o utrpení, o živote v Barcelone aj o Lionelovi Messim

nedeľa, 16. február 2020 11:29 | Autor: Jakub Vaverka

Antoine Griezmann
Antoine Griezmann | zdroj: TASR

Keď prichádzal Antoine Griezmann do FC Barcelona, vo veľkom sa špekulovalo, či si bude rozumieť s najväčšou hviezdou katalánskeho giganta Lionelom Messim. Ako sa ukazuje, Francúz a Argentínčan spolu hrajú stále lepšie. 

Barcelona v tejto sezóne nie je taká suverénna ako tomu bolo v minulých ročníkoch. Naposledy sa Katalánci vytrápili na domácom ihrisku proti Getafe. Dobre hrajúci madridský tím siahal na Camp Nou na body. Favorit nakoniec vyhral 2:1. Jednou z kľúčových postáv zápasu bol Antoine Griezmann, ktorého po stretnutí vyspovedal katalánsky denník ​Sport

„Všetci vieme, že proti Getafe sa hrá zle, veľmi dobre napádajú. Snažili sme sa ostať pokojní a vyvarovať s tomu, aby na nás tlačili, keď máme loptu. Na konci nás to mohlo stáť veľa. Naučili sme sa ale, aké je to v týchto zápasoch trpieť a trpieť je dobré,“ povedal bývalý zakončovateľ konkurenčného Atlética Madrid. 

Milan Škriniar a Antonie Griezmann
Milan Škriniar a Antonie Griezmann | zdroj: TASR

Francúz dostal taktiež otázky týkajúce sa jeho spoluhráča a kapitána FC Barcelona Lionela Messiho. O vzťahu Griezmanna s Messim sa píše prakticky nepretržite a dlho sa nevedelo, ako „Griezzy“ zapadne do katalánskej šatne, kde má hlavné slovo práve LM10.

„Som v Barcelone sedem mesiacov a stále sa učíme o pohybe toho druhého. S odstupom času sa to ale zlepšuje. Užívam si prácu s Leom a istotne to bude stále lepšie a lepšie,“ hovorí Francúz. „Som tu veľmi šťastný, moja rodina taktiež a užívame si čas strávený v Katalánsku,“ zakončil majster sveta z roku 2018.