Main Content

Neapol má ultimátum: Lobotka ešte môže skončiť aj v Premier League!

piatok, 10. január 2020 11:34 | Autor: Jakub Vaverka

Stanislav Lobotka
Stanislav Lobotka | zdroj: TASR

Slovenský reprezentant Stanislav Lobotka je na odchode zo španielskej Celty Vigo. Ak sa nič nezmení, mal by odísť do SSC Neapol. Existuje však možnosť, že zamieri do anglickej Premier League.

Celta Vigo sa zmierila s odchodom slovenského stredopoliara Stanislava Lobotku, pričom o záchranu bojujúci španielsky celok by mal na prestupe nášho hráča zarobiť 20 miliónov eur a približne 5 miliónov eur na ďalších bonusoch. Favoritom na získanie Lobotku je SSC Neapol.

Včera talianske plátky informovali, že rokovania medzi Partenopei a Vigom pokračujú, pričom oba kluby sa dohodli na transferovej čiastky. SSC ale nechce peniaze zaplatiť naraz, ale v splátkach, ktoré by mohli trvať približne tri či štyri roky. 

Plátok Gazzetta dello Sport informuje, že Neapol dostal od španielskeho klubu ultimátum. „Prestup musí byť uzavretý pred sobotou, inak z neho nič nebude. Ak do konca týždňa nebude jasno, Lobotka do Neapola neodíde.“

Ak by Slovák skutočne do Serie A neprestúpil, a šancu získať ho vraj čaká anglický West Ham United. „West Ham Lobotku sleduje dlhšie, ale v tomto prestupovom boji zatiaľ ťahá za kratší povraz, pretože slovenský reprezentant vyjadril túžbu posilniť Neapol.“