Main Content

Čaká Massimiliano Allegri na ponuku Manchestru United?

štvrtok, 9. január 2020 09:50 | Autor: Jakub Vaverka

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri | zdroj: TASR

Taliansky kouč Allegri je po letnom konci v Juventuse Turín bez práce a zatiaľ nekývol na ponuku nijakého veľkoklubu. Povráva sa, že čaká na záujem Manchestru United.

Massmiliano Allegri bol spájaný s odchodom do londýnskych veľkoklubov, či už do Arsenalu alebo Tottenhamu, ale faktom je, že rok 2020 začal a Talian je po letnom konci v Juventuse Turín stále bez práce. Údajne by sa rád čo najskôr vrátil do futbalového kolotoča.

Nedá sa povedať, že by Allegri nemal ponuky. Je však prieberčivý. Denník ​Daily Mail najnovšie informoval, prečo tomu tak je. „Massimiliano Allegri by sa rád stal trénerom Manchestru United a čaká, ako sa vyvinie situácia na Old Trafford.“ 

Manchester United pokračuje v nepresvedčivých výkonoch a vo veľkom sa špekuluje, dokedy bude klubové vedenie trpezlivé s prácou nórskeho kormidelníka Ole Gunnara Solskjaera. „Je reálne, že by sa predstavitelia Diablov Allegrimu v prípade Solskjaerovho odvolania ozvali, ale momentálne nič nenasvedčuje tomu, že by mal Nór končiť.“

Vylúčené nie je ani to, že Solskjaer ostane na Old Trafford do konca prebiehajúceho ročníka, pričom Allegri možno nikde dovtedy nebude trénovať. V rozbehnutej sezóne je to pre nezamestnaného trénera veľmi náročné. Prakticky čaká na chyby svojich kolegov.