Main Content

TRANSFER NEWS (9.1.): Atlético Madrid chce ofenzívnu hviezdu SSC Neapol

štvrtok, 9. január 2020 09:49 | Autor: Jakub Vaverka

Arkadiusz Milik
Arkadiusz Milik | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Atlético hľadá útočníka

Ak sa Atléticu Madrid nepodarí získať uruguajského reprezentanta Edinsona Cavaniho z francúzskeho Parížu Saint-Germain, vedenie Rojiblancos by sa mohlo zamerať na poľského zakončovateľa z SSC Neapol Arkadiusza Milika.

Radšej Eriksen

Podľa dostupných správ je pre Real Madrid výhodnejšie, aby bojoval o dánskeho stredopoliara Christiana Eriksena z Tottenhamu Hotspur, namiesto francúzskeho Paula Pogbu z Manchestru United.  Výhodou je, že Eriksen by mohol prísť zadarmo.

Reinov návrat

Veľký comeback do anglickej Premier League chystá španielsky veterán Pepe Reina, ktorý v minulosti chytával za Liverpoolom. Podľa španielskeho denníka AS sa tento gólman dohodol s Aston Villou na polročnej zmluve.

Hosťovanie je cesta

Manchester United chce reagovať na zranenie anglického obrancu Harryho Maguirea, pričom Red Devils by vraj mohli ísť cestou hosťovaní. Na trhu je niekoľko bekov, ktorí by mohlo krátkodobo vyriešiť defenzívne problémy Diablov.

Nie je priestor na debaty

Francúzsky útočník Kylian Mbappé prehovoril o novej zmluve s PSG, pričom prehlásil, že momentálne nie je optimálny čas na to, aby sa na verejnosti špekulovalo o jeho ďalšej budúcnosti. Mbappé bol naposledy pritom, ako PSG rozstrieľalo Saint-Etienne 6:1.

Diop za 40M?

Chelsea je v hre o talentovaného 22-ročného obrancu konkurenčného West Hamu United Issu Diopa. Diop v tejto sezóne hrá naozaj výborne, pričom The Blues by na jeho príchod mohli vynaložiť 40 miliónov libier.