Main Content

Liverpool a Sancho? Neviem, odkiaľ to beriete, hovorí Klopp

streda, 4. december 2019 12:11 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp
Jurgen Klopp | zdroj: TASR

Líder anglickej Premier League Liverpool FC je spájaný s mladou hviezdou Borussie Dortmund Jadonom Sanchom. Do akej miery je tento transfer reálny?

Zimné prestupové obdobie sa blíži a špekulácií pribúda. Nevyhol sa im ani líder anglickej Premier League Liverpool FC. Tréner Jurgen Klopp reaguje na šumy, ktoré sa týkajú jeho klubu. Vo veľkom sa hovorí, že by The Reds mohli získať ospevovaného Jadona Sancha.

Sancho je pravdepodobne najlepším hráčom Borussie Dortmund, avšak klubové vedenie s ním v poslednom období nie je spokojné, pretože hráč prišiel neskoro z reprezentačnej prestávky. Dostal za to pokutu. Meškal aj pred zápasom Ligy majstrov proti FC Barcelona.

19-ročný mladík bol následne skoro vystriedaný v stretnutí proti Bayernu, ktoré jeho klub prehral 0:4. Začína sa vo veľkom hovoriť, že Sancho zmení dres už v januári. Favoritom na jeho získanie sú Manchester United, Manchester City, Real Madrid, Barcelona a Liverpool.  

„Je to veľmi dobrý hráč. Neviem, ale odkiaľ pochádzajú tieto špekulácie. Od nás to ale nešlo, pretože o takýchto veciach nehovoríme,“ povedal tréner Klopp pre lokálny denník Liverpool Echo. Klopp dodal, že ak by LFC skutočne po Sanchovi išiel, ostalo by to v tajnosti.