Main Content

Manchester United chce v zime nových hráčov. Poučí sa klub z leta?

streda, 4. december 2019 11:49 | Autor: Jakub Vaverka

Ole Gunnar Solskjaer
Ole Gunnar Solskjaer | zdroj: TASR

Tréner Manchestru Ole Gunnar Solskjaer bude rád, ak prídu v januári noví hráči, ale bol by rád, ak by sa klub poučil z letného transferového okna.

Manchester United sa plánuje v zimnom prestupovom období posilniť. Tréner Ole Gunnar Solskjaer ale chce, aby nové posily jeho klub získal čo najskôr a poučil sa z letného prestupového obdobia, kedy to v podaní Červených Diablov nebolo optimálne.

Pred sezónou Devils získali Daniela Jamesa a Aarona Wan-Bissaku. K tomu prišlo pomerne skoro. Následne sa dlho naťahoval príchod defenzívnej hviezdy Harryho Maguirea a v rovnakom čase trvalo, kým odišiel útočník Romelu Lukaku.

„Musíme mať jasnú predstavu o tom, ako bude káder vyzerať. Pevne verím, že všetko bude urobené čo najskôr. S príchodom Harryho a odchodom Romelua to bolo hektické. Teraz si to musíme naplánovať,“ povedal Ole Gunnar Solskjaer pre Evening Standard.

Nórsky kouč pripustil, že United majú v hľadáčiku viacero hráčov. Veľa sa hovorí hlavne o Erlingovi Brautovi Haalandovi z Red Bull Salzburg a Jadonovi Sanchovi z Borussie Dortmund. „Získať troch hráčov v prestupovom období je náročné. Získať šesť alebo sedem nových futbalistov je extrémne komplikované,“ pridal svoj názor Ed Woodward, muž, ktorý má na Old Trafford na starosti prestupy.