Main Content

Herec a wrestler The Rock na ceste do sveta MMA?

štvrtok, 31. október 2019 10:18 | Autor: Marek Ďaďo

Dwyane "The Rock" Johnson
Dwyane "The Rock" Johnson | zdroj: YouTube

Dwayne „The Rock“ Johnson je hviezda svetových parametrov. Herec a zároveň wrestler v jednej osobe sa v poslednom vyhlásení nechal počuť, že má pripravené aj oznámenie pre fanúšikov zmiešaných bojových umení. Je reálne, žeby sa obľúbený The Rock rozhodol vstúpiť aj do oktagonu? 

Už dávnejšie sme sa dozvedeli, že prezident organizácie UFC, Dana White, chystá pre víťaza pikantného súboja Jorge Masvidal vs. Nate Diaz opasok nesúci názov BMF, čo je skratka pre „Baddest Motherf**ker“ (preklad už necháme na vás). Ako uvádza portál bjpenn.com, tento opasok neudelí nik iný ako samotný Dwayne „The Rock“ Johnson. 

Hviezdny herec a profesionálny wrestler túto správu oznámil počas utorňajšieho instagramového live vysielania spoločne s Danom Whitiom. „Tento prírastok do spoločnosti, značky a športu, tento BMF opasok, je brilantný. Je to chytré a zábavné,“ povedal The Rock. 

Dwyane "The Rock" Johnson
Dwyane "The Rock" Johnson | zdroj: YouTube

To však nebolo z Johnsonovej strany všetko - obľúbenec publika sa chystá počas piatkovej tlačovej konferencie urobiť ešte jedno oznámenie, ktoré by malo byť adresované fanúšikom MMA. Bližšie informácie zatiaľ neboli potvrdené. Jednoznačne však pôjde o správu, na ktorú čakajú tisíce priaznivcov po celom svete. Snáď každý by chcel vidieť The Rocka v klietke, aj keď si nemyslíme, že je táto možnosť príliš reálna. 

UFC 244 v New Yorku, ktorej hlavným ťahákom bude spomínaný duel Masvidal vs. Diaz, by mala byť najsledovanejšou pay-per-view udalosťou z dielne slávnej organizácie v tomto kalendárnom roku. Sledovať ju môžete v noci zo soboty na nedeľu.