Main Content

Massimiliano Allegri novým trénerom Manchestru United?

streda, 2. október 2019 09:44 | Autor: Jakub Vaverka

Massimiliano Allegri
Massimiliano Allegri | zdroj: TASR

Massimiliano Allegri je bez práce a Manchester United sa trápi. Spojenie tohto Taliana s týmto anglickým klubom dáva zmysel. 

Manchester United zažíva najhorší vstup do sezóny za posledných 30 rokov. Tridsať rokov, to je skutočne mnoho a kluboví šéfovia zvažujú všetky možnosti. Treba nového kreatívneho stredopoliara? Treba predať Paula Pogbu? Treba nového útočníka? Alebo nebodaj sa rozlúčiť s kormidelníkom Solskjaerom?

Nór mal v lete možnosť posilniť svoj káder a boli mu dopriate posily ako Maguire, Wan-Bissaka či James. Ani to ale Diablom doposiaľ nepomohlo v tom, aby sa vrátili na popredné priečky. Preto sa otvorene hovorí, že Solskjaer možno skôr či neskôr vo svojej funkcii skončí.

S aktuálnou špekuláciou prišiel denník The Guardian. „Bývalý tréner Juventusu Turín Massimiliano Allegri je zaujatý možnosťou trénovať Manchester United.“ Allegri od konca v Turíne netrénoval nikde, pričom anglický futbal ho vždy lákal.

„Taliansky taktik sa má v tomto období učiť angličtinu, pričom Red Devils majú byť jeho prvou voľbou,“ dodávajú britskí novinári. Ak by sa na Old Trafford menil tréner, zrejme by k tomu prišlo až po tejto sezóne.