Main Content

Eden Hazard otvorene: Ja nie som Galáctico

streda, 2. október 2019 09:40 | Autor: Jakub Vaverka

Florentino Peréz a Eden Hazard
Florentino Peréz a Eden Hazard | zdroj: TASR

V Chelsea bol líder, v Madride je jedným z mnoha. Eden Hazard musí tvrdo pracovať na tom, aby si získal v Španielsku rešpekt.

Real Madrid šokujúco v Lige majstrov doma remizoval s Bruggami 2:2 a potvrdil, že stále má ďaleko od pohody. Vo veľkom sa hovorí hlavne o Edenovi Hazardovi, stomiliónovej posile z Chelsea, ktorej sa vôbec nedarí adaptovať v španielskom veľkoklube. Ešte pred spomínaným stretnutím Belgičan prehovoril pred médiami.

„Nie som Galáctico. Zatiaľ. Musím ukázať, že mám na to jedným z nich byť. Všetci poznáme históriu dresu číslo sedem a ja chcem dokázať, že môžem byť najlepším na svete. Chcem zo seba vydať všetko, v zápasoch aj na tréningoch,“ priniesol jeho slová portál denníka Standard

Úvodné výkony v drese Bieleho Baletu Hazardovi vôbec nevyšli. „Môžem byť lepší. Som voči sebe kritický, ale každý deň na sebe pracujem, aby sa veci zlepšili. Nie všetko je perfektné. Sme prví v lige, prehrali sme v Paríži. Bol som zranený, ale teraz som už fit.“

„Teraz, keď som fit potrebujem dávať góly. Byť rozhodujúci. To odo mňa každý očakáva. Keď začnem dávať góly, všetko bude jednoduchšie a výkony budú lepšie. Potrebujem, aby sa to otočilo,“ potvrdil Hazard.

„Keď je váš tréner Zidane, môžete sa veľa učiť. A keď rozpráva, naozaj sa učíme veľa. Od všetkých trénerov, čo som mal som niečo pochytili. Obaja hovoríme po francúzsky, čo mi môže možno trochu pomôcť,“ zakončila niekdajšia najväčšia hviezda Chelsea.