Main Content

Lionel Messi otvorene: Keby sa Neymar vrátil, bol by som rád

štvrtok, 12. september 2019 09:33 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Nie je tajomstvom, že Lionel Messi patril medzi hráčov FC Barcelona, ktorí dúfali, že sa Neymar v lete vráti na Camp Nou. Kapitán Blaugranas prehovoril o svojich aktuálnych pocitoch.

Počas Neymarovho pôsobenia v Barcelone s ním Messi a Suarez vytvorili dnes už legendárny útok MSN, ktorý svojho času patril medzi najlepšie na svete. Keď sa objavila možnosť Brazílčanovho návratu, spozornel aj samotný Messi.

„Keby sa Neymar vrátil do Barcelony, bol by som rád. Úprimne, neviem, či vedenie Barcelony urobilo všetko, čo bolo možné, aby sa vrátil. Avšak, je isté, že rokovania s PSG neboli jednoduché,“ povedal v rozhovore pre katalánsky denník Sport

„Po športovej stránke je Neymar jedným z najlepších hráčov na svete. Klub mohol do úvahy brať aj silu z reklamných práv a sponzorov. Nikoho som nežiadal, aby Neymar prišiel. Jediné, čo som urobil bolo, že som povedal svoj názor,“ pokračuje päťnásobný najlepší hráč sveta.

„Nie som sklamaný, že neprišiel. Máme úžasný káder, ktorý môže bojovať o všetky trofeje. Aj bez Neymara,“ zakončil prehovor o brazílskom útočníkovi.

Na záver sa Leo Messi vyjadril aj o možnosti, že po každej sezóne môže z Barcelony zadarmo odísť. „Toto je môj domov a ja odísť nechcem. Ale chcem vyhrávať.“