Main Content

TRANSFER NEWS (12.9.): Toni Kroos a United? Nové zmluvy MU a LFC

štvrtok, 12. september 2019 09:29 | Autor: Jakub Vaverka

Toni Kroos, Gareth Bale
Toni Kroos, Gareth Bale | zdroj: © TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je napriek koncu prestupového obdobia stále dostatok. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Sancho a United?

Objavili sa reporty o tom, že agent mladej anglickej hviezdy Jadona Sancha, ktorý podáva vynikajúce výkony v drese reprezentácie Albionu aj v drese nemeckej Borussie Dortmund, sa stretol s Manchestrom United.

Kroos a United?

Manchester United rozhadzuje svoje prestupové siete na viaceré miesta. El Chiringuito tvrdí, že Red Devils kontaktovali zástupcov Toniho Kroosa, ktorý je momentálne hráčom Realu Madrid a neraz bol spájaný s odchodom do Premier League.

Liverpool myslí na budúcnosť

Vedenie Liverpoolu chce predĺžiť kontrakty hneď so štyrmi futbalistami základnej zostavy. Konkrétne ide o Virgila Van Dijka, Giniho Wijnalduma, Jamesa Milnera a Joela Matipa. The Reds nechcú riskovať, že by o nich mohli prísť.

Tottenham loví u konkurencie

Na zimné prestupové okno myslí už aj Tottenham Hotspur. Kohúti podľa aktuálnych správ obnovili svoj interes o Bena Godfreyho. Godfrey je nádejný obranca, ktorého má v tomto bode pod zmluvou Norwich City.

Nové zmluvy v United

Manchester United by chcel do konca kalendárneho roka podpísať nové kontrakty s Jessem Lingardom a Victorom Lindelofom. Vedenie klubu je spokojné s výkonmi tejto dvojice a chce s nimi spojiť najbližšie roky fungovania.

Mané a odchod? Nereálne!

Sadio Mané v poslednom rozhovore povedal, že len ťažko sa dá opísať, aký je šťastný, že je v Liverpoole a darí sa mu. Senegalský reprezentant bol neraz spájaný s možným odchodom z Anfieldu, chcel ho napríklad Real Madrid. Momentálne ale čo i len špekulácie o jeho zmene dresu vyznievajú naivne.