Main Content

TRANSFER NEWS (20.8.): Jadon Sancho a Manchester United?

utorok, 20. august 2019 08:07 | Autor: Jakub Vaverka

Jadon Sancho
Jadon Sancho | zdroj: Instagram

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Dembélého sledujú skauti

Juventus Turín poslal skautov do Francúzska, aby sledovali útočníka Moussu Dembélého. Dembélé podáva v drese Lyonu fantastické výkony, čo neušlo pozornosti talianskeho šampióna. Podľa L´Equipe by mohlo dôjsť k transferu už v tomto prestupovom období.

Sancho ako dlhodobý plán

Manchester United už počas tohto prestupového obdobia nemôže kupovať nových hráčov, ale Red Devils stále sledujú situáciu okolo anglického mladíka Jadona Sancha z Borussie Dortmund. Priviesť by ho mohli v roku 2020.

Bergwijn sa odísť nechystá

Manchester United bol spájaný aj s talentovaným hráčom Stevenom Bergwijnom, ktorý podáva kvalitné výkony v holandskom PSV Eindhoven. Bergwijn sa z Eredivisie zatiaľ ale odísť nechystá a podpísal nový viacročný kontrakt.

Bakayoko a PSG?

Tiemoué Bakayoko, ktorý sa po hosťovaní v talianskom AC Miláno vrátil do londýnskej Chelsea, si v Londýne nezahrá, čo mu dal najavo aj tréner Frank Lampard. Francúz by vraj mohol zamieriť do Parížu Saint-Germain.

Real bude testovať Pogbu

Real Madrid je pripravený v závere prestupového obobia testovať vernosť francúzskeho stredopoliara Paula Pogbu, ktorý je vraj odhodlaný ostať v Manchestri United. Biely Balet pripravuje ponuku, ktorá sa bude odmietať len ťažko.

Vidal a Inter?

Čilský reprezentant Arturo Vidal by už čoskoro mohol opustiť FC Barcelona a zamieriť do talianskej Serie A, kde ho pozorne sleduje Inter Miláno. Na San Siro by ho rád priviedol hlavne kormidelník Antonio Conte.