Main Content

Stihne Lionel Messi pre zranenie začiatok La Ligy?

utorok, 6. august 2019 09:51 | Autor: Jakub Vaverka

Lionel Messi
Lionel Messi | zdroj: TASR

Argentínsky útočník Lionel Messi začal s letnou prípravou len pred pár dňami, pričom už po niekoľkých dňoch musí riešiť problém. Poranil si totiž lýtko a s tímom neodcestoval do USA.

FC Barcelona je aktuálne na turné v USA, pričom fanúšikovia za morom sú s určitosťou sklamaní, že neuvidia najväčšiu hviezdu Kataláncov Lionela Messiho. Pre Barcu je však dôležité, aby Argentínčan stihol začiatok ročníka.

Messi si na tréningu v úvode týždňa poranil lýtko. Lýtko, s ktorým mal počas svojej kariéry už niekoľkokrát problém. Zatiaľ je isté, že kapitán FCB vynechá dva zápasy v Amerike, v ktorých Katalánci vyzvú SSC Neapol. 

„Lionel Messi, ktorý sa z letnej dovolenky vrátil do tréningového procesu v pondelok, opustil tréning kvôli bolesti v pravej nohe. Aktuálne prebiehajú potrebné vyšetrenia. Messi ostane v Barcelone a neodcestuje s klubom na turné do USA,“ napísal klub v oficiálnom vyhlásení.

Momentálne nie je isté, ako dlho bude argentínsky útočník pauzovať. Isté ale je, že Barca začína nový ročník La Ligy šestnásteho augusta proti Athleticu Bilbao. Podľa vedenia klubu bude záležať rýchlosť Messiho návratu od rýchlosti rekonvalescencie.