Main Content

José Mourinho komentuje: Úspech Lamparda v Chelsea nie je istý

nedeľa, 4. august 2019 08:15 | Autor: Jakub Vaverka

Jose Mourinho
Jose Mourinho | zdroj: TASR

Frank Lampard sa stal v londýnskej Chelsea klubovou ikonou ako hráč. Teraz je na Stamford Bridge v pozícii trénera a čaká ho neľaká úloha. Bez možnosti kupovania posíl musí z mladíkov urobiť úspešný celok.

Dá sa tvrdiť, že najlepšie roky kariéry strávil Frank Lampard pod vedením Josého Mourinha. The Special One nedal na anglického stredopoliara dopustiť a urobil z neho pilier svojho mužstva na Stamford Bridge.

Teraz sa Portugalčan v rozhovore pre televíziu Sky Sports rozhovoril o Lampardových šanciach na úspech na modrej lavičke. „Viete, až čas ukáže. Len čas. Bolo by odo mňa pekné a jednoduché povedať, že bude fenomenálny tréner. Bolo by, pretože ho zbožňujem.“

„Bolo by to odo mňa milé, ale nepoviem to. Takisto nepoviem, že si myslím, že sa mu to podarí, pretože to tak necítim. Čo cítim je potenciál. Cítim, že klub miluje, čo je veľmi dôležitý aspekt. Miluje to, kde je. Prajem mu len to najlepšie, ale to, či bude úspešný ukáže len čas,“ myslí si José Mourinho.

„To, čo som vo Frankovi vždy videl bolo, že bol príkladom profesionála. Mal som šťastie, že som mohol počas kariéry trénovať množstvo nedotknuteľných futbalistov. On bol jeden z nich. Perfektný profesionál. Perfektný,“ zakončil.