Main Content

TRANSFER NEWS (4.8.): Minie Neapol 70 miliónov eur na útočníka?

nedeľa, 4. august 2019 08:10 | Autor: Jakub Vaverka

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Na Jamésovi sa pracuje

Aj keď to môže vyzerať, že transfer Jamésa Rodrigueza z Realu Madrid do SSC Neapol môže byť nereálny, opak je pravdou. Taliansky celok naďalej bojuje o služby kolumbijského reprezentanta. Biely Balet ale nechce predávať pod cenu.

Dybala a Inter Miláno?

Argentínsky útočník Paulo Dybala nemá v úmysle odchádzať do Manchestru United, ale Juventus Turín by predsa len mohol opustiť. Vylúčený údajne nie je jeho odchod do konkurenčného Interu Miláno, kde by mohol hrávať pod trénerom Antoniom Contem.

Werner do Neapola?

Timo Werner z RB Lipsko by sa mohol sťahovať do talianskej Serie A. SSC Neapol je totiž podľa dostupných informácií ochotný za jeho služby nemeckému klubu zaplatiť astronomických sedemdesiat miliónov eur.

Firpo bližšie

Podľa katalánskeho denníka Sport je Barcelona opäť o krôčik bližšie k získaniu talentovaného obrancu Juniora Firpa, ktorý má za sebou kvalitný ročník v španielskej reprezentácii do 21 rokov a v drese Realu Betis Sevilla.

Coutinho na hosťovanie?

Barcelona nechce predať brazílskeho reprezentanta Philippeho Coutinha, ale objavili sa správy, podľa ktorých katalánsky gigant uvažuje nad tým, že by nechal Brazílčana odísť na hosťovanie s následnou opciou.

Fernandes na lane Realu

Ak chce Manchester United získať Bruna Fernandesa zo Sportingu Lisabon, musí zdolať v prestupovom boji Real Madrid. Španielsky gigant sa totiž na poslednú chvíľu zapojil do boja o tohto žiadaného univerzála.