Main Content

Guardiola kritizuje Kloppove komentáre: Samozrejme, že mi to vadí

sobota, 3. august 2019 09:56 | Autor: Jakub Vaverka

Jurgen Klopp, Pep Guardiola
Jurgen Klopp, Pep Guardiola | zdroj: TASR

Minulú sezónu spolu bojovali o majstrovský titul. Vyjadrovali si veľký vzájomný rešpekt. Pep Guardiola a Jurgen Klopp majú veľmi dobrý vzťah, ale Španiel adresoval svojmu náprotivkovi z Nemecka kritické komentáre.

Trénerovi anglického majstra Pepovi Guardiolovi sa nepáčia komentáre, ktoré kritizujú Manchester City z nadmerného míňania. "Ľudia o tom hovoria v štýle, že - ďalších 200 miliónov, ďalších 300 miliónov. Je len pár klubov na svete, ktoré môžu pravidelne toľko míňať," hovorí

O veľkých investíciách City hovoril aj kouč vicemajstra z Liverpoolu Jurgen Klopp. Guardiolovi to ale vadí. "Samozrejme, že mi to vadí. Vadí mi to, pretože to nie je pravda. Nemíňame 200 miliónov libier každé prestupové okno," bráni sa. 

"Keď som prebral tím a veľa sme míňali, bolo to preto, že sme mali 10 až 11 hráčov nad 30 rokov. Bolo to potrebné. Ale nemôžeme to robiť každé transferové obdobie," priblížil svoj pohľad Pep Guardiola.

Tréner Manchestru City ale jedným dychom dodal, že s Kloppom nemá nijaký problém, práve naopak. "Vo veľa veciach ma inšpiruje. Je to skvelý tréner, na úrovni. Je výborný a vždy, keď čelím jeho tímom, je to pre mňa ohromná výzva."