Main Content

TRANSFER NEWS (4.7.): Griezmann, Lukaku, Neymar, Zouma, Zaha, Dembélé či Rakitič

štvrtok, 4. júl 2019 08:35 | Autor: Jakub Vaverka

Wilfried Zaha
Wilfried Zaha | zdroj: TASR

Špekulácií zo sveta futbalu je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších špekulácii za posledných 24 hodín.

Prídu obaja

Denník Marca informuje, že Barcelona získa v letnom prestupovom období brazílskeho útočníka Neymara z Parížu Saint-Germain a aj francúzskeho zakončovateľa Antoinea Griezmanna. Druhý bude stáť 100 miliónov + hráč alebo 200 miliónov eur a druhý 126 miliónov eur, i keď jeho výkupná klauzula klesla na 120M. Griezmann by mal byť v Barcelone predstavený počas budúceho týždňa.

Niekto bude obetovaný

Kvôli prestupu Neymara bude zrejme obetovaný minimálne jeden hráč FC Barcelona. Marca špekuluje, kto by to mohol byť. Hovorí sa predovšetkým o portugalskom obrancovi Nelsonovi Semedovi, Chorvátovi Ivanovi Rakitičovi a Francúzovi Ousmaneovi Dembélém.

Zouma neodíde

Sky Sports hlása, že po tom, čo Chelsea natrvalo predala českého obrancu Tomáša Kalasa, je málo pravdepodobné, že by počas tohto transferového obdobia opustil Stamford Bridge aj francúzsky stopér Kurt Zouma.

Ceballos nikam nejde

Dani Ceballos to v Reale Madrid nemá jednoduché a kluboví šéfovia mu radia, aby odišiel na hosťovanie, ale podľa denníka Marca chce mladý Španiel bojovať o svoje miesto v zostave a na hosťovanie by odchádzal iba veľmi nerád.

Zaha za 80M

Prvá ponuka Arsenalu za Wilfrieda Zahu dosiahla hranicu 40 miliónov libier. Sky Sports informuje, že Crystal Palace má jasno. Hviezdny útočník neopustí tím The Eagles za menej ako osemdesiat miliónov libier. Arsenal zatiaľ nereagoval.

Lukaku je rozhodnutý

Podľa Sky Sports je belgický útočník Romelu Lukaku rozhodnutý. Chce odísť z Manchestru United a okrem zmluvy ho na Old Trafford už nič nedrží. Očakáva sa, že zamieri do Interu Miláno, ale Red Devils za jeho služby požadujú pomerne veľa peňazí.